Ποιοι Είμαστε;

Μήπως νιώθουμε το ίδιο;

Η Ομάδα.
Οι άνθρωποι πίσω από το Craftito.

Το Craftito αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων που γνωρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια, στην ηλικία εκείνη που τα παιδιά ονειρεύονται, μοιράζονται τις σκέψεις τους, τις ανησυχίες τους και διεκδικούν ότι θέλουν να πετύχουν.

Όσα χρόνια και να πέρασαν από τότε η ιδέα αυτή δεν χάθηκε και έτσι μια μέρα μέσα στο μυαλό μας γεννήθηκε το Craftito, το οποίο μέχρι να πάρει μορφή και να παρουσιαστεί σε όλους εσάς είχε ήδη διεκδικήσει την καρδιά μας. Αυτό είναι το Craftito, ένας χώρος που βοηθά τις ιδέες να γίνουν πράξη!

Είναι εντυπωσιακό.

Είναι εντυπωσιακό πως οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια χώρα μπορούν να αντισταθμιστούν με το μεράκι και τη δημιουργικότητα, με τη σύλληψη της ιδέας και την πραγματοποίησή της. Γι’ αυτό όσο ποτέ άλλοτε η αγορά του χειροποίητου έχει ανθίσει και έχει χαράξει τη δική της σφραγίδα τα τελευταία χρόνια.

Δημιουργοί χειροτέχνες κάθε είδους έχουν την ανάγκη να εκφραστούν μέσα από τα αντικείμενά τους, να δηλώσουν ποιοι είναι και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Το Craftito θέλει να αναδείξει και να προωθήσει αυτήν τη δημιουργικότητα, αφού γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές ιδέες που περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία.

Τι θαυμάζουμε;

Μας αρέσει να αναζητάμε πάντα την μοναδικότητα, η οποία δεν περνάει μέσα από την απρόσωπη μαζική παραγωγή, αλλά από τους μικρούς πάγκους των δημιουργών. Ανθρώπων που βρίσκονται στο διπλανό διαμέρισμα από το δικό μας ή κάπου πιο μακριά, που η απόσταση ίσως να μην μας φέρει ποτέ κοντά, αλλά η δουλειά τους αξίζει να γίνει γνωστή.

Θαυμάζουμε επίσης την μοναδικότητα των δημιουργών που εκθέτουν την τέχνη τους στην βιτρίνα κάποιου μαγαζιού ή αναζητούν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους σε εκδηλώσεις, bazaar ή απλά οι καλλιτεχνίες τους αποτελούν μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Έχουμε καλό σκοπό!

Αν θα έπρεπε να βάλουμε σε μια πρόταση τον σκοπό μας, αυτός θα ήταν η δημιουργία μιας κοινότητας δημιουργών, όπου θα μπορούν αφενός να πωλούνται οι χειροποίητες δημιουργίες τους και αφετέρου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να παρατηρήσουν, να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν την χαρά της δημιουργίας ώστε να εξελίξουν τις ιδέες τους γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.

“Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει.”

– Νίκος Καζαντζάκης

 

Ο ιστότοπός μας κάνει χρήση Cookies με σκοπό την καλύτερη εμπειρία χρήσης για τους επισκέπτες μας. Πληροφορίες.