Πληρωμή & Αποστολή

Εύκολα και με ασφάλεια!

Τρόποι πληρωμής.
Ευελιξία & ασφάλεια.

Στο Craftito μπορείς να πραγματοποιήσεις εύκολα τις αγορές σου με έναν από τους πολλούς, ασφαλείς και αξιόπιστους τρόπους πληρωμής.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις τις αγορές σου, από μετρητά και αντικαταβολή, μέχρι μεταφορά μέσω τραπέζης και φυσικά με κάρτα. Όλες οι δυνατότητες πληρωμής μέσω διαδικτύου πραγματοποιούνται μέσω της υποδομής που προσφέρει η Viva Payments, Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Έτσι όλες οι συναλλαγές είναι ασφαλείς, καθώς πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας Viva Payments. Επίσης κατά την διαδικασία χρέωσης, τα δεδομένα που στέλνεις μέσω του Craftito είναι κρυπτογραφημένα και μπορούν να διαβαστούν μόνο από την κατάλληλη υπηρεσία χρέωσης.

Αγορές χωρίς χρήση κάρτας;

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά μέσω των συνεργαζόμενων καταστημάτων, μεταφορά μέσω τραπέζης, όπως και δυνατότητα αντικαταβολής. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, με εξαίρεση την περίπτωση της αντικαταβολής.

Τρόποι αποστολής.
Χαμηλό κόστος μεταφορικών

Στο Craftito μπορείς να παραγγείλεις τις δημιουργίες που σου αρέσουν με οικονομικό κόστος αποστολής, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και πάντα με την εγγύηση των ΕΛΤΑ Πόρτα – Πόρτα.

Έχουμε επιλέξει την συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Πόρτα – Πόρτα με σκοπό την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σου. Η κάλυψη είναι πανελλαδική, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για δυσπρόσιτες περιοχές.

Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά

Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται αποκλειστικά από το βάρος της κάθε παραγγελίας. Η χρέωση είναι 3,50€ για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό προσθέτουμε 1,50€. Σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών της παραγγελίας σου υπολογίζεται αυτόματα καθώς προσθέτεις προϊόντα στο Καλάθι σου. Έτσι γνωρίζεις πάντα και ξεκάθαρα την συνολική αξία της παραγγελίας σου.

Θέλεις να ρωτήσεις κάτι;

Μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα των Συχνών Ερωτήσεων, όπου θα βρεις απαντήσεις στις ερωτήσεις που δεχόμαστε καθημερινά. Στην περίπτωση που εξακολουθείς να έχεις απορίες, μην διστάζεις να έρθεις σε επαφή μαζί μας!

 

Ο ιστότοπός μας κάνει χρήση Cookies με σκοπό την καλύτερη εμπειρία χρήσης για τους επισκέπτες μας. Πληροφορίες.